Puppiepagina

Op deze pagina bent u vanaf de geboorte op de hoogte van hoe de puppy´s bij ons opgroeien. Onze puppy’s worden vanaf de geboorte al goed gesocialiseerd met de omgeving van kinderen, onze rode kater, onze kitten en geluiden van buitenaf. Zodat ze straks lekker meegaand zijn als ze het nest verlaten.

Wij zijn aangesloten bij de Raad van Beheer. Bij ons staat zowel karakter maar vooral gezondheid voorop. Wij zoeken de ouders uit die voldoen aan alle gezondheidsonderzoeken, daardoor worden ze gescreend op heupen en ellebogen. Maar ook krijgen ze elk jaar opnieuw een ogentest. Worden ze elk jaar gecheckt door de dierenarts en krijgen ze hun wel behoorde inenting. Als de ouders door de keuring komen, zijn ze klaar om een nestje te kunnen krijgen.

Wij vinden het belangrijk dat onze viervoeters een maatje voor het leven kan worden binnen een gezin, waarmee een balletje gespeeld kan worden, waarmee geapporteerd kan worden en waarmee lange wandelen gemaakt kan worden.

Doordat wij het belangrijk vinden dat onze puppy´s een goed te huis krijgen. Steken wij er heel veel tijd en aandacht in, hierdoor hangt er wel een prijskaartje aan onze viervoeters. Onze vergoeding is 1500 euro.

dit is incl stamboom,DNA certificate, garantie, NLV keurmerk, paspoort, puppiepakket etc etc.

fd47675c-cd6a-47ad-8a82-c82492f84c5c

Geboortebericht

op 25 Februari is onze Family Home’s Someone Like You (Daisy) bevallen van maar liefst 8 prachtige goud gele puppies. Na een vlotte bevalling kwamen er maar liefst 4 prachtige vrouwtjes en 4 schitterende mannetjes ter wereld.

Onze Daisy is een lieve enthousiaste labrador die ook graag de clown uithangt. Het liefst speelt ze met balletjes en ook een knuffeldier is favoriet. Ze heeft alle rastypische kenmerken van een echte labrador.

Vader van onze kroost is de vanuit Rusland afkomstige topper

” Everydays Miracle Abu -Dabi ”.

Deze Rus is een echte Familie Labrador maar wel een met extreem
goede roots, zijn vader is namelijk de alom geprezen en befaamde Bravo Messi,
deze russische TOP Labrador is niet alleen beroemd in Rusland en in Europa
maar ook in China, deze labrador heeft meer kampioens titels op zijn naam
staan dan zijn voetballende naamgenoot.

Locatie Fam. Schievink Aldemiede 10 9265XJ Suwald Telefoon 0511-843654 E-mailadres sybrigje11@gmail.com Openingstijden Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u onze telefonische of via de mail benaderen.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close