Puppiepagina

Op deze pagina bent u vanaf de geboorte op de hoogte van hoe de puppy´s bij ons opgroeien. Onze puppy’s worden vanaf de geboorte al goed gesocialiseerd met de omgeving van kinderen, onze rode kater, onze kitten en geluiden van buitenaf. Zodat ze straks lekker meegaand zijn als ze het nest verlaten.

Wij zijn aangesloten bij de Raad van Beheer. Bij ons staat zowel karakter maar vooral gezondheid voorop. Wij zoeken de ouders uit die voldoen aan alle gezondheidsonderzoeken, daardoor worden ze gescreend op heupen en ellebogen. Maar ook krijgen ze elk jaar opnieuw een ogentest. Worden ze elk jaar gecheckt door de dierenarts en krijgen ze hun wel behoorde inenting. Als de ouders door de keuring komen, zijn ze klaar om een nestje te kunnen krijgen.

Wij vinden het belangrijk dat onze viervoeters een maatje voor het leven kan worden binnen een gezin, waarmee een balletje gespeeld kan worden, waarmee geapporteerd kan worden en waarmee lange wandelen gemaakt kan worden.

Doordat wij het belangrijk vinden dat onze puppy´s een goed te huis krijgen. Steken wij er heel veel tijd en aandacht in, hierdoor hangt er wel een prijskaartje aan onze viervoeters. Onze vergoeding is 1500 euro.

dit is incl stamboom,DNA certificate, garantie, NLV keurmerk, paspoort, puppiepakket etc etc.

fd47675c-cd6a-47ad-8a82-c82492f84c5c

Geboortebericht!

Op 26 Augustus jl. is onze “Family Home’s Tribute To Air”

Ook wel Zoeii genoemd bevallen van maar liefst 7 prachtige goudgele labrador puppies. Er zijn 4 mannetjes en 3 vrouwtjes geboren.

Zowel moeder en puppies maken het erg goed. Mocht u uw gezin nog willen verreiken met een Puppie dan weet u dat er bij ons nog puppies beschikbaar zijn.

Dit is de trotse vader van onze kroost.

Locatie Fam. Schievink Aldemiede 10 9265XJ Suwald Telefoon 0511-843654 E-mailadres sybrigje11@gmail.com Hours Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u onze telefonische of via de mail benaderen.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close