Onze connecties

Wij zijn aangesloten bij de Raad Van Beheer.
dit betekend dat wij alleen fokken met ras echte labradors die zijn geslaagd voor alle gezondheid uitslagen.
gezondheid staat bij ons voor op vanaf 1 April is het dan ook verplicht om een DNA af te nemen bij zowel de ouders als de pups.
Ook Worden onze puppy’s gechipt door de medewerkers van de Raad van Beheer.

Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador vereniging.
En fokken volgens alle eisen van de NLV

Vanaf 1 april 2013 is het verplicht dat alle honden en ook puppy’s worden gechipt en
Geregistreerd.

Wat is een chip:
De chip (of transponder) is een klein buisje van ongeveer 14 millimeter groot. In het buisje zit een klein stukje micro-elektronica bestaande uit een spoel en een microchip, die het unieke registratienummer bevat. De chip wordt met een naald onder de huid tussen de schouderbladen van het dier of aan de linkerzijde van de hals aangebracht. Je ziet hem daarna niet meer zitten.

Wanneer een afleesapparaat (chipreader) in de buurt van de chip gehouden wordt, gaat in de spoel een kleine inductiestroom lopen waardoor de chip een signaal uitzendt. Het afleesapparaat vangt dit op en kan het nummer aflezen. 
Wij zijn aangesloten bij http://www.hondregistreren.nl

onze puppy’s en volwassen honden worden na gekeken en krijgen hun prikjes bij onze dierenarts “tusken Diken en Feanen”.
Onze volwassen dieren worden met 1 jaar door een speciale dierenarts geröntgend op de heupen en ellebogen. Ook worden hun ogen door de oogarts nagekeken dit wordt gedaan bij A7 noord Dierenartsen in Drachten.
Locatie Fam. Schievink Aldemiede 10 9265XJ Suwald Telefoon 0511-843654 E-mailadres sybrigje11@gmail.com Openingstijden Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u onze telefonische of via de mail benaderen.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close